ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καμία σκέψη -προς το παρόν- για ένσταση

Υπάρχει ενδεχόμενο για ένσταση λόγω του λάθους του Παπαπέτρου, αλλά για την ώρα δεν προκύπτει τέτοια πρόθεση από πλευράς Παναθηναϊκού. Όλα τα δεδομένα.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει το δικαίωμα ένστασης για το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία. Ο λόγος αφορά το σοβαρό λάθος του Παπαπέτρου, ο οποίος δεν επέτρεψε την δυνατότητα τέταρτης αλλαγής από τις δύο ομάδες στην παράταση.

Ο Έλληνας ρέφερι κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην ΕΠΟ, καθώς η Ομοσπονδία συμπλέει με τη FIFA για τον εν λόγω κανονισμό από το καλοκαίρι, ωστόσο ο ίδιος δεν έδωσε το «ΟΚ» για να προχωρήσει το… bonus των αλλαγών.

Λόγω του σοβαρού λάθους του Παπαπέτρου, ο Παναθηναϊκός φέρεται να δικαιούται ενστάσεως, όχι για την τέλεση του αγώνα από την αρχή, αλλά για την επανάληψη του ημιώρου της παράτασης. Στο τριφύλλι αναμένουν την επίσημη τοποθέτηση της ΕΠΟ ώστε να δουν το τι θα πράξουν, ωστόσο για την ώρα δεν προκύπτουν σκέψεις για κατάθεση ένστασης από τον σύλλογο. Συν τοις άλλοις, βάσει των δεδομένων και του πρεστίζ του συλλόγου, μια τέτοια απόφαση δεν φαίνεται να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Η Ομοσπονδία, αναμένεται να ρίξει εξ ολοκλήρου την ευθύνη στον Παπαπέτρου, από τη στιγμή που υπήρξε ενημέρωση για το θέμα της τέταρτης αλλαγής μέσω των σεμιναρίων του Τριτσώνη.

Exit mobile version