ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πιτίνο: «Νιώθω ότι αύριο θα είμαστε εξαιρετικοί»

Ο Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε στο αυριανό ματς με την Εφές και στην πεποίθησή του πως στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ η ομάδα θα παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο.

Πιτίνο: «Νιώθω ότι αύριο θα είμαστε εξαιρετικοί»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με την Εφές: «Παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες στην Euroleague. Βελτιωνόμαστε. Ζήτησα από τους παίκτες μου να περνούν έξτρα χρόνο κάθε μέρα για να σουτάρουν και βελτιώνονται. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι ταλαντούχοι, αλλά και εμείς γινόμαστε καλύτεροι. Θα δούμε αύριο αν είναι αρκετό αυτό».

Για το αν η ομάδα θα προκριθεί: «Όπως είπα στους παίκτες, η πιθανότητα βασίζεται στα στατιστικά. Η ικανότητα στη βελτίωση. Είμαστε ικανοί; Ναι, αν γίνουμε καλύτεροι. Βάσει στατιστικών, όμως, όχι».

Για τη βελτίωση της ομάδας: «Βελτιωνόμαστε. Είναι αρκετό αυτό για να παίξουμε με μια ομάδα του Top 4; Πρέπει να βρούμε υγεία, να γίνουμε καλύτεροι και πιο δυνατοί. Βιαζόμαστε. Πιστεύω πως θα είμαστε εξαιρετικοί αύριο. Αυτό νιώθω. Θα δούμε αν θα είναι αρκετό αυτό. Βλέπω κάθε μέρα βελτίωση στην προπόνηση. Ανεβαίνουμε, αλλά πρέπει να ανέβουμε πολύ παραπάνω».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.691 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα εκτός έδρας ματς: «Έχουμε πάρει μόνο μία εκτός έδρας νίκη όλη τη σεζόν. Πάντα λέω ότι ο πραγματικός χαρακτήρας φαίνεται εκτός έδρας».

Για τους δημοσιογράφους και την… τύχη: «Πρέπει να μας φέρετε τύχη, γιατί μας έχετε φέρει ατυχία μέχρι στιγμής. Θα δουλέψω και με εσάς μετά την προπόνηση για 20 λεπτά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.