ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας της 23ης αγωνιστικής.

Η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρώτο σκέλος της 23ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο Ολυμπιακός  γνώρισε την ήττα από την Αναντολού Εφές ενώ οι Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι έφτασαν σε σχετικά εύκολες νίκες.«Δώρο» για τον Παναθηναϊκό η ήττα των Βάσκων.

Επιπρόσθετα, ο πρώην πράσινος Μάικ Τζέιμς πραγματοποίησε μία μοναδική εμφάνιση, βοηθώντας τα μέγιστα στο να φτάσει στη νίκη η ομάδα του.

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία:

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.808 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Euroleague

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...