ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκραν Κανάρια – Παναθηναϊκός: «Πράσινη» απόβαση στο Λας Πάλμας!

Γκραν Κανάρια - Παναθηναϊκός: Με πάνω από 150 φίλους στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει αύριο την Λας Πάλμας για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Γκραν Κανάρια - Παναθηναϊκός: «Πράσινη» απόβαση στο Λας Πάλμας!

Γκραν Κανάρια – Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καλείται αύριο να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκραν Κανάρια στο Λας Πάλμας.

Οι «πράσινοι» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην 8αδα της Euroleague.  Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας και απέχει μία νίκη από την  8αδα.

Γκραν Κανάρια - Παναθηναϊκός

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι το «τριφύλλι» θα έχει παραπάνω από 150 φίλους στο πλευρό του, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν για να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.285 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναμέτρηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στις 22:00 και να μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports. Η νίκη είναι μονόδρομος και όλη έχουν μόνο αυτό στο μυαλό τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.