ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Δωρεάν μαθήματα εξέδρας… (pics)

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 99-80 της Γκραν Κανάρια με τον κόσμο του να παραδίδει ξανά... μαθήματα εξέδρας.

Δωρεάν μαθήματα εξέδρας... (pics)

Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τους «πράσινους», οι οποίοι πέρασαν από τα Κανάρια με 99-80 και πήραν το δεύτερο «διπλό» τους στη φετινή Euroleague, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα την τετράδα των Λάνγκφορντ, Θανάση, Παπαγιάννη και Καλάθη.

Με τη νίκη του επί της Γκραν Κανάρια ο Παναθηναϊκός ελπίζει και πάλι για την είσοδό του στην πρώτη οχτάδα.

Και μαζί του ελπίζει και ο κόσμος του, ο οποίος ήταν ξανά δίπλα του.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.614 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περίπου 200 φίλοι του τριφυλλιού βρέθηκαν στα Κανάρια Νησιά και οι Ισπανοί απλά… χάζευαν. Καταπληκτική εξέδρα, απ’ αυτές που μας έχει συνηθίσει ο λαός του Παναθηναϊκού.

Με λίγα λόγια… δωρεάν μαθήματα εξέδρας για ακόμα μια φορά και σε ακόμα ένα γήπεδο. “Στα πέταλα ολόκληρης της γης”, όπως λέει και το σύνθημα.

Δείτε φωτογραφίες:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.