ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BASKET LEAGUE

Ρέθυμνο-Παναθηναϊκός 75-87: Με Κιλπάτρικ… on fire!

Ρέθυμνο-Παναθηναϊκός 75-87: Ο Σον Κιλπάτρικ ήταν καυτός από την περιφέρεια (5/6 τρίποντα - 22π) και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του αξιόμαχου Ρεθύμνου. Συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους στη διοργάνωση οι πράσινοι.

Ρέθυμνο-Παναθηναϊκός 75-87: Με Κιλπάτρικ... on fire!

Ρέθυμνο-Παναθηναϊκός 75-87: Ο Σον Κιλπάτρικ ήταν καυτός από την περιφέρεια (5/6 τρίποντα – 22π) και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του αξιόμαχου Ρεθύμνου. Συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους στη διοργάνωση οι πράσινοι.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ερχόταν φορτσάτος από το διπλό στα Κανάρια, το Ρέθυμνο δεν είχε τίποτα να χάσει και ως εκ τούτου, στο πρώτο μισό της πρώτης περιόδου, το σκορ εναλλασσόταν. Όταν όμως βρήκαν ρυθμό οι “μπομπέρ” της ομάδας του Πιτίνο (Κιλπάτρικ αλλά και Τόμας), οι “πράσινοι” πήραν μπροστά και έχτισαν μια διαφορά εννέα πόντων (15-24), η οποία ήρθε από την περιφέρεια αλλά και τα εξαιρετικά ποσοστά από τη γραμμή των βολών.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σταδιακά, ο Παναθηναϊκός είχε καταφέρει να επιβάλλει τον ρυθμό του. Ανεβάζοντας την απόδοσή τους, οι παίκτες του Πιτίνο ανέβασαν κι άλλο τη διαφορά, με τους Λεκαβίτσιους και Γκιστ να αναλαμβάνουν δράση για το +20 (17-37, 14′). Στη συνέχεια, η αντεπίθεση του Ρεθύμνου κατέβασε τη διαφορά στο μισό, ωστόσο ο “καυτός” Κιλπάτρικ συνέχισε να εκτελεί εύστοχα, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στο +14 του ημιχρόνου και σε συνολική συγκομιδή 50 πόντων (36-50, 20′).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πιτίνο έβαλε στο παρκέ και τον Καλαϊτζάκη, ο οποίος έδειξε διάθεση και προσέφερε λύσεις στην άμυνα. Ωστόσο, η συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας έδειχνε χαλαρή, κάτι που επέτρεψε στους γηπεδούχους να τρέξουν ένα σερί μέσω των αιφνιδιασμών, μειώνοντας τη διαφορά σε μονοψήφια απόσταση (57-66, 30′).

Τα πράγματα βελτιώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Παναθηναϊκό να… σοβαρεύει και να καθαρίζει εν τέλει το παιχνίδι. Ο Κιλπάτρικ έβαλε ακόμη ένα σουτ από την περιφέρεια και στη συνέχεια ο Γκιστ πήρε τις περισσότερες μάχες κάτω από το καλάθι του Ρεθύμνου, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό προς την τελική επικράτηση.

Τα δεκάλεπτα: 15-24, 36-50, 57-66, 75-87

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.