ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: «Είπα στον Παπαγιάννη ότι μπορεί να είναι μεταξύ των κορυφαίων»

Ο Ρικ Πιτίνο στάθηκε στην τρομερή πρόοδο του Γιώργου Παπαγιάννη, τονίζοντας πως του είπε πως μπορεί να εξελιχθεί σε έναν κορυφαίο παίκτη για το επίπεδο της Euroleague

Πιτίνο: «Είπα στον Παπαγιάννη ότι μπορεί να είναι μεταξύ των κορυφαίων»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Νταρουσάφακα ενώ στάθηκε και στην τρομερή εμφάνιση του Παπαγιάννη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πιτίνο:

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Έχω ξεχωριστή σχέση μαζί του. Του είπα ότι μπορεί να είναι μεταξύ των κορυφαίων στην Euroleague. Θέλω να τον βλέπω να κάνει double-doubles. Το έκανε αυτό για εμάς με 14 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 κοψίματα».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα: «Θέλαμε να έχουμε πολλά κλεψίματα. Ξέρουμε πως δεν είμαστε εξαιρετικοί σουτέρ. Βάζουμε την μπάλα μέσα, την βάζαμε όλο το βράδυ. Είχαμε υψηλά ποσοστά και παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Βρήκαμε αιφνιδιασμούς. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για μια ομάδα μπάσκετ. Πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου».

Για την Τουρκία: «Είναι μια όμορφη χώρα. Είναι η δεύτερη φορά που βρίσκομαι εδώ, αλλά η πρώτη που έρχομαι στην ευρωπαϊκή πλευρά. Ήταν απολαυστικά. Αν εξαιρέσεις την κίνηση, όλα είναι ωραία. Νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου, στην Νέα Υόρκη, λόγω της κίνησης. Ο κόσμος είναι ωραίος εδώ. Σας ευχαριστώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.