ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φιλική νίκη με 4-1 για τον Παναθηναϊκό – Δοκιμάστηκε νεαρός χαφ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1 επί της U21 του Μαυροβουνίου, σε φιλικό που έγινε στο Κορωπί.

Φιλική νίκη με 4-1 για τον Παναθηναϊκό - Δοκιμάστηκε νεαρός χαφ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1 επί της U21 του Μαυροβουνίου, σε φιλικό που έγινε στο Κορωπί.

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αλλά και επαγγελματίες της ομάδας Νέων, σε φιλικό με αντίπαλο την εθνική U21 του Μαυροβουνίου στο Κορωπί Το τριφύλλι επικράτησε με 4-1, ενώ όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ,  δοκιμάστηκε ο χαφ Ιντρίσα.

Το σκορ άνοιξε στο 34′ ο Χατζηγιοβάνης με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Αθανασακόπουλος. Στο 52′ ήρθε το 2-0 με αλλαγή ρόλων, αφού ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Αθανασακόπουλος με κοντινή προβολή σκόραρε.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 81′ ο Παναθηναϊκός σκόραρε ξανά αφού μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας, ο Ζαγαρίτης σέντραρε και ο Βαγιανίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το Μαυροβούνιο μείωσε 3-1 στο 84′ με κοντινή προβολή και το τελικό 4-1 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις από φάουλ του Αθανασακόπουλου και προβολή του Πούγγουρα.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (46′ Χριστογεώργος), Πούγγουρας, Θεοχάρης, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης (63′ Σκεντεράι), Χατζηγιοβάνης (63′ Μαυρουδής), Στάικος (63′ Βαγιανίδης), Τζανδάρης (63′ Ηλιάδης), Αρμενάκας (63′ Σερπέζης), Βέργος (63′ Ζαγαρίτης), Ιντρίσα (30′ Αθανασακόπουλος).

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό έκαναν προπόνηση. Ο Φάνης Μαυρομμάτης έκανε θεραπεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.