ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Ό, τι θέλουν τα “παιδιά”!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για την δικαίωση του... Ολυμπιακού που ήθελε να συνεχίσει το ματς και οι δικαστές δεν του χάλασαν το χατίρι.

Ό, τι θέλουν τα

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για την δικαίωση του… Ολυμπιακού που ήθελε να συνεχίσει το ματς και οι δικαστές δεν του χάλασαν το χατίρι.

Την “εξυγίανση” (εκτός από τον… Κόκκαλη) βρίζουν, αλλά τους το έκανε και πάλι το χατίρι. Να συνεχίσουν δεν ήθελαν τα παιδιά και να μας διαλύσουν; Να μας βάλουν τέσσερα, πέντε και δεν ξέρω εγώ πόσα; Ε θα συνεχίσουμε. Είκοσι λεπτάκια ακόμη και όσες φάμε και όσες ρίξουμε. Ή αλλιώς… δεν θα μας τρελάνετε εσείς, εμείς θα σας τρελάνουμε. Εχουμε που έχουμε πέσει σε κατάθλιψη με όσα δραματικά συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, έχουμε από την άλλη και τους επαγγελματίες ψεύτες να εξακολουθούν να βιάζουν την λογική. Οχι τίποτα άλλο μα σε λίγο θα πιστέψουμε και στην… παράγκα του Αλαφούζου. Επαναλαμβάνω για να μην ξεχνιόμαστε: Ο Ολυμπιακός δεν είπε ότι ήθελε να συνεχίσει; Ε αυτό θα γίνει. Από εκεί και πέρα και για να σοβαρευτούμε πάμε να δούμε τι ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε και όχι τι θέλουν να μας πείσουν.

Ο Παναθηναϊκός ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ κανονικά και με τον νόμο για όσα έκανε. Αν απέφυγε κάτι αυτό ήταν το ΣΚΑΝΔΑΛΟ, κάτι βέβαια που είναι προφανές ότι ουδείς το περίμενε, εξ ου και το σοκ και οι αντιδράσεις. Μην περάσουμε όμως και στο άλλο άκρο. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένσταση για αντικανονική διακοπή του ματς και δικαιώθηκε. Δεν αμφισβήτησε τα επεισόδια, αντιθέτως τα καταδίκασε με κάθε επισημότητα. Εφαγε το -3, έφαγε το κεκλεισμένων και το πρόστιμο και… ΤΕΛΟΣ. Μην τρελαθούμε και από πάνω. Και φυσικά δεν πανηγυρίζουμε κιόλας. Διαλυμένοι ήμασταν, διαλυμένοι είμαστε. Για να μην νομίζει και κανείς ότι άλλαξε επί της ουσίας κάτι. Κατά βάση ηθικό είναι το θέμα. Αντε και για να βγει από την ατζέντα και η κουβέντα περί υποβιβασμού, την οποία πάντως προσωπικά δεν πρόκειται να έβαζα. Ούτε και για τον Ολυμπιακό άλλαξε κάτι. Δεύτεροι θα έβγαιναν, δεύτεροι θα βγούνε. Απλά βλέπουν ότι πλέον δεν τους παίρνει όσο παλιά και σκούζουν μήπως το αλλάξουν. Μακάρι να μπορούσαμε να το… χαρούμε γιατί έχουμε υποφέρει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, όμως με αυτά που τραβάμε δεν είναι καν παρηγοριά στον άρρωστο.

Εγινε σαφές ότι ο γερμανός ρέφερι είχε κάνει χοντρή γκέλα. Αν ήθελε να διακόψει το παιχνίδι στο ντου που έγινε στον πάγκο του Ολυμπιακός κανείς δεν θα έλεγε κουβέντα. Η έτερη διακοπή αφορούσε επεισόδια ΕΚΤΟΣ γηπέδου, τα οποία ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ και το ματς ΜΠΟΡΟΥΣΕ και ΕΠΡΕΠΕ να συνεχιστεί κανονικά. Γιατί αυτός βιάστηκε να το λήξει, γιατί δεν ζήτησε καν την εκκένωση των εξεδρών το ξέρει μόνο ο ίδιος και ίσως μας το εξηγήσει αν τον ξαναφέρουν. Που δεν το βλέπω…

Τελείωσε και το παραμύθι των κακών οπαδών που τελειώσαν τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός ήταν τελειωμένος πριν το ματς και δεν σωζόταν ούτε με νίκη. Δεν συζητάμε αν είναι καταδικαστέα όσα έγιναν. Αλίμονο. Καλό είναι όμως όσοι τα επικαλούνται να κάνουν και μια σύντομη αναδρομή στα έργα και τις ημέρες του Αλαφούζου τα δύο τελευταία χρόνια. Επίσης ωραία τα αφιερώματα για τις συνολικές ποινές του Παναθηναϊκού εδώ και για δυο δεκαετίες, όμως ας συνδυαστούν μια φορά και με τις σκανδαλώδεις αθωώσεις των άλλων. Για όλοι τα κάνουν, αλλά ΕΝΑΣ την πληρώνει.

ΥΓ: “Ατόφιος, μάγκας, ο πιο ρομαντικός. Θανάσης Γιαννακόπουλος… ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ”. Ποτέ ξανά ένα σύνθημα δεν συνδύαζε τόσα πράγματα μαζί, δεν έφτανε και περίσσευε για να περιγράψει το μεγαλείο του ανδρός. Καλό ταξίδι Τυφώνα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ