ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

2 εκατομμύρια ευρώ η Μπενφίκα για Μπουζούκη, δεν το συζητά ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η Μπενφίκα προτίθεται να κάνει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Γιάννη Μπουζούκη.

2 εκατομμύρια ευρώ η Μπενφίκα για Μπουζούκη, δεν το συζητά ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η Μπενφίκα προτίθεται να κάνει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Γιάννη Μπουζούκη.

Η Abola είναι το Μέσο που φιλόξενεί ρεπορτάζ για τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού, τον οποίο, μάλιστα, έχει και “χτύπημα” στο πρωτοσέλιδό της.

Συγκεκριμένα, το πορτογαλικό Μέσο υποστηρίζει πως οι Αετοί είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ για τον Μπουζούκη, με τους πράσινους όμως να ζητούν ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, επισημαίνεται πως από τον Παναθηναϊκό δεν μπαίνουν σε συζητήσεις για τιμή μικρότερης της διπλάσιας από αυτήν που τους προσφέρεται και συγκεκριμένα τα 4 εκατ. ευρώ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.413 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα τονίσουμε ξανά ότι ο Μπουζούκης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 και ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόθεση να τον πουλήσει, παρά μόνο αν μιλάμε για μια εξαιρετική πρόταση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.