ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίνγκλετον σε Τζέιμς: “Φίλε, μην τους παίρνεις στα σοβαρά…” (pic)

"Μάχη" του Μάικ Τζέιμς με οπαδούς της Αρμάνι στο Twitter και μήνυμα στήριξης από τον Σίνγκλετον.

Σίνγκλετον σε Τζέιμς:

Ο Μάικ Τζέιμς αντιμετώπισε δεκάδες οργισμένα μηνύματα από οπαδούς της Αρμάνι στο Twitter. Οι Ιταλοί είναι πικραμένοι από το γεγονός πως η ομάδα τους δεν κατάφερε να περάσει στα πλέι οφ της Euroleague, ρίχνοντας μεταξύ άλλων, το ανάθεμα και στον Τζέιμς.

Τα πράγματα δε χειροτέρευσαν μετά την ήττα σοκ της Αρμάνι από τη Σάσαρι, σε αναμέτρηση για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Κάπως έτσι, τα πνεύματα οξύνθηκαν στο Twitter, με τον Τζέιμς να απαντά σε αρκετά μηνύματα, τα οποία τον καλούσαν να είναι ταπεινός, αλλά και να… σταματήσει να ασχολείται τόσο με τα social media.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάπου εκεί, εμφανίστηκε ο Σίνγκλετον. Ο άλλοτε συμπαίκτης του Τζέιμς στον Παναθηναϊκό, στάθηκε στο πλευρό του γκαρντ της Αρμάνι, γράφοντάς του τα εξής:

“Φίλε, μην τους ακούς, είσαι ο άνθρωπός μου. Οι περισσότεροι απλά θέλουν να “πέσεις” γιατί μάλλον κάτι δεν πήγε καλά στην ομάδα εξαιτίας σου”.

Ο Τζέιμς απάντησε ως εξής: “Αδερφέ, ξέρεις ότι δεν στεναχωριέμαι για εκείνους…”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.