ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσημο: Ανακοινώθηκε το sold out με Ρεάλ!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκος με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι έφυγαν όλα τα... μαγικά χαρτάκια για το Game 3 με την Ρεάλ!

Επίσημο: Ανακοινώθηκε το sold out με Ρεάλ!

Αναλυτικά η ανακοινωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Game 3 των Playoffs της Euroleague με τη Real Madrid (23/4, 21.00) δύο ώρες μετά την κυκλοφορία τους.

Για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε εμπράκτως η πίστη, η αγάπη και η αφοσίωση των φιλάθλων μας προς την ομάδα και έτσι η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με την με τη Real Madrid.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.