ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κόνιαρης: “Μετά τον Παναθηναϊκό βρήκα την ευκαιρία να ξεκινήσω απ’ την αρχή”

Ο Αντώνης Κόνιαρης μίλησε για το πως αντιμετώπισε τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό.

Κόνιαρης:

Ο Αντώνης Κόνιαρης ανέφερε τα εξής στην ερώτηση για το εάν θεώρησε ως πισωγύρισμα την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό:

«Καθόλου. Ίσα-ίσα, που ήταν μια ευκαιρία για μένα να ξεκινήσω ξανά από την αρχή, από το μηδέν, παίζοντας για την ομάδα που είχα παίξει φεύγοντας από τα Χανιά. Ούτως ή άλλως είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Το να ξεκινήσεις και πάλι από μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ όπου μπορείς να πάρεις ευκαιρίες ουσιαστικά γιατί και το ρόστερ είναι αυτό που βοηθάει στο να έπαιρνα ευκαιρίες πιστεύω ότι μου έκανε πάρα πολύ καλό που τελικά δεν έμεινα στον Παναθηναϊκό».

Για το πώς νιώθει που παίζει στην Εθνική ομάδα: «Η Εθνική ομάδα για όλους τους Έλληνες μπασκετμπολίστες που θέλουν να πετύχουν στο χώρο είναι στο τοπ που μπορείς να φτάσεις. Εγώ έπαιξα στα “παράθυρα” όπου ήταν πιο πολύ νέοι παίκτες, που δεν έχουν παίξει στην Εθνική ανδρών σε επίσημο τουρνουά, αλλά αυτό δεν μας σταμάτησε από το να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πραγματικά νιώθαμε ότι παίζαμε στην κανονική ομάδα και ότι εμείς έπρεπε να κάνουμε τα πάντα για να φτάσει η Ελλάδα στο παγκόσμιο».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.700 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.