ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο για Καλαϊτζάκη: “Σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο για τον Παναθηναϊκό” (pic)

"Τιτίβισμα" αφιερωμένο στον Γιώργο Καλαϊτζάκη από τον Ρικ Πιτίνο. Τι αναφέρει ο Αμερικανός κόουτς για τον νεαρό γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Πιτίνο για Καλαϊτζάκη:

Ο Ρικ Πιτίνο… επανήλθε στο Twitter αναρτώντας μήνυμα επαίνου προς τον νεαρό γκαρντ του Παναθηναϊκού, Γιώργο Καλαϊτζάκη. Ο Αμερικανός κόουτς ανέφερε τα εξής στο μήνυμά του, προτρέποντας μάλιστα τον Καλαϊτζάκη να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά το καλοκαίρι και να μην αφήσει την πρόοδό του:

“Τweet για τον Γιώργο Καλαϊτζάκη. Πραγματικά μου αρέσει η βελτίωση του. Κάνοντας μεγάλα άλματα και με ένα καλοκαίρι στο οποίο θα δουλέψει σκληρά θα μπορούσε να είναι ένα σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο για τον Παναθηναϊκό. Μην το αφήσεις!”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...