ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βασιλειάδης: “Σε καλό δρόμο ο Βοτανικός – Καλή λύση για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκο”

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μίλησε για τον Βοτανικό και την προσπάθεια που γίνεται για λύση στο γηπεδικό του Παναθηναϊκού.

Βασιλειάδης:

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μίλησε για τον Βοτανικό και την προσπάθεια που γίνεται για λύση στο γηπεδικό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα τόνισε «Στο Κόκκινο»

-Για το ενδεχόμενο δημιουργίας γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό:

«Οι συζητήσεις για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και όλες οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, μπορεί λόγω εκλογών αυτά να φαίνονται πολύ περισσότερο αλλά ήταν βασική μας επιδίωξη να μπορέσουμε να λύσουμε γηπεδικά προβλήματα σοβαρά που είχαμε γιατί πιστεύουμε πως ένας από τους τρόπους για να αντιμετωπίσεις και τη βία είναι να έχεις αξιόλογες και οικονομικά βιώσιμες που να δημιουργούν και οικονομική  δραστηριότητα γύρω από αυτές.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γήπεδο της ΑΕΚ βρέ8ηκε λύση στο ποδόσφαιρο, για τον Παναθηναϊκό υπάρχει μια πολύ μεγάλη συζήτηση, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα, εμείς προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο και ανάλογα και το είδος του προβλήματος να βοηθήσουμε τον ιστορικό σύλλογο, μας ενδιαφέρει να βρει μια λύση για το γηπεδικό του που να είναι προς το συμφέρον της ΠΑΕ αλλά και του ίδιου του δημοσίου. Συζητούσαμε το Athens Alive, είναι πολύ χρονοβόρο και πολύ περίπλοκο μέσα σε ένα πλαίσιο μιας ανάπλασης που χρειάζεται οπωσδήποτε ο χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο Βοτανικός ήταν μια λύση πιο απλή με δεδομένο ότι μετά και το τέλος των δικαστικών προσφυγών οι οποίες ήρθαν και ρύθμισαν μια κανονικότητα και έβαλαν τους όρους για να γίνουν εκεί οι όποιες παρεμβάσεις θα μπορούσε να είναι εφικτή με πολλούς αστερίσκους. Για μας είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί έρχεται να κουμπώσει με τις παρεμβάσεις που έχουμε στο μυαλό μας για το κέντρο της Αθήνας, σας θυμίζω προ ημερών έγινε η παρέμβαση για τα προσφυγικά, στο πλαίσιο της ενοποίησης του χώρου της Λ. Αλεξάνδρας, θα ήταν καλό να προχωρούσε και το πρότζεκτ του Βοτανικού, δείχνει ότι είναι σε έναν καλό δρόμο για να προχωρήσει, δυστυχώς λόγω των εκλογών υπάρχει μια διαδικασία παγώματος, νομίζω πως είναι μια καλή λύση για την πόλη της Αθήνας και για τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.