Ποδόσφαιρο

Θέλει Παναθηναϊκό ο Κατελάρης

Ο Φάνος Κατελάρης είναι ενημερωμένος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Βρέθηκε στην Αθήνα πριν από λίγες μέρες.

Το θέμα του Φάνου Κατελάρη δεν έχει κλείσει για τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός μέσος της Ομόνοιας, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Νίκος Νταμπίζας από την κοινή τους παρουσία στην κυπριακή ομάδα, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του τεχνικού διευθυντή του τριφυλλιού. Και οι πράσινοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, μια πρόταση πάντως που απορρίφθηκε από την Ομόνοια, με τους Κύπριους να κάνουν λόγο για υποτιμητική πρόταση.

Ωστόσο δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να επανέλθει. Οι πράσινοι έχουν σύμμαχό τους τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ενημερωμένος για το ενδιαφέρον και θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Έχει απορρίψει τις προτάσεις της Ομόνοιας για ανανέωση και θεωρεί πως έχει φτάσει η ώρα να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κατελάρης πιέζει την Ομόνοια να συζητήσει εκ νέου με τον Παναθηναϊκό και να βρουν λύση στο θέμα, έχοντας ως διαπραγματευτικό ατού το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται τον επόμενο Μάιο. Κάτι που σημαίνει πως οι Κύπριοι θα κινδυνεύσουν να τον χάσουν χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Ο Κατελάρης βρέθηκε μάλιστα στην Αθήνα πριν από περίπου δέκα μέρες. Αυτό επιβεβαιώνουν ασφαλείς πληροφορίες, οι οποίες πάντως δεν μιλούν για συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. Το πιθανότερο είναι πως ήρθε για προσωπικές του υποθέσεις, ωστόσο και μόνο το ταξίδι είναι αρκετό για να… φουντώσουν οι φήμες.

Exit mobile version