ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ – Ο πρώτος δυνατός “συμπαίκτης” του Γιαννακόπουλο – Ρίχνει χρήμα!

Το πλάνο για τον δυνατό Παναθηναϊκό προχωράει άμεσα.

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ - Ο πρώτος δυνατός

Το πρωί της Παρασκευής, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανέλυσε ενώπιον των εκπροσώπων των ΜΜΕ το πλάνο του για τη σωτηρία και την αναγέννηση του συλλόγου. Ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο πρότζεκτ του Βοτανικού και τόνισε πως, εάν το πλάνο για την κατασκευή του νέου γηπέδου θωρακιστεί νομικά και λάβει έγκρισης από το ΣτΕ, τότε θα τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο χρηματοδότησης για τη μεταβατική περίοδο του συλλόγου.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.