Παναθηναϊκός: Την πράσινη φανέλα θα συνεχίζουν να φοράνε η Ζήσης και Ράπτης.

Αναλυτικά:

Ο Δημήτρης Ζήσης από τη θέση του λίμπερο και ο Αλέξανδρος Ράπτης από τη θέση του ακραίου αποτελούν δύο από τα βασικά στελέχη του ισχυρού ελληνικού κορμού του τμήματος Βόλεϊ Ανδρών, προσθέτοντας ποιότητα και σταθερότητα στο συγκρότημα του Δ. Ανδρεόπουλου.

Οι δύο αθλητές αποτέλεσαν αναντικατάστατα στελέχη της περσινής ομάδας του «τριφυλλιού» ενώ παράλληλα είναι από τους βασικούς πυλώνες της Εθνικής ομάδας.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο 25χρονος  λίμπερο Δημήτρης Ζήσης (1.93μ.) επισήμανε  «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι για ακόμα μια χρονιά στον Παναθηναϊκό. Έχουν δημιουργηθεί κάποιοι θεσμοί παραπάνω από μια απλή ομάδα και αυτό πιστεύω θα μας βοηθήσει τη νέα σεζόν να πετύχουμε τους στόχους μας. Στόχος προσωπικός αλλά και της ομάδας είναι να πάμε ακόμα καλύτερα από πέρυσι και να διεκδικήσουμε πιο πολλά πράγματα».

Παράλληλα ο 19χρονος ακραίους του «τριφυλλιού» Αλέξανδρος Ράπτης υπογράμμισε

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που αγωνίζομαι  στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει πάρα πολύ ωραίο κλίμα από πέρυσι και με τα περισσότερα παιδιά είμαστε φίλοι τόσο μέσα από τον Σύλλογο, όσο και από την Εθνική ομάδα. Ελπίζω να κάνουμε μια ακόμα καλύτερη πορεία από πέρυσι και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου