ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο λόγος που μπήκε στο προσκήνιο ο Στρέλνιεκς

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, με τον Λετονό να αποτελεί διακαή πόθο του Πεδουλάκη.

Ο λόγος που μπήκε στο προσκήνιο ο Στρέλνιεκς

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς αποτελεί μία περίπτωση για την οποία ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει το βάρος της προσοχής του, το τελευταίο διάστημα. Ο 29χρονος γκαρντ ταιριάζει αρκετά στα “θέλω” του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος, επιστρέφοντας για την τρίτη του θητεία στον Παναθηναϊκό, είχε θέσει τον συγκεκριμένο παίκτη πολύ ψηλά στις εισηγήσεις του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα “Πράσινη”.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης πιστεύει αρκετά στον Λετονό και θεωρεί πως σε πιθανή έλευσή του στην ομάδα, έχει τις ικανότητες να ανεβάσει την ποιότητα της περιφέρειας και παράλληλα να αλλάξει προς το καλύτερο τη λειτουργία της, καθώς πέρα από τη δυνατότητά του να σκοράρει πίσω από τα 6.75μ, μπορεί να εκτελέσει και το πικ εν ρολ, που αρέσει στον Αργύρη Πεδουλάκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.