ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Φοβερός ο Μπεντίλ, πολλά προσόντα, καλή επιλογή – Τον ξέρει ο Πεδουλάκης, παίζει δύο θέσεις”

Φοβερά σχόλια για τον Γκανέζο σέντερ.

Με τον πεπειραμένο τεχνικό στο τιμόνι του, έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Οι Πράσινοι έχουν ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Ταϊρίς Ράις, αλλά και του Τζέικομπ Γουάιλι, ενώ ανανέωσε με τον Ντεσόν Τόμας για ακόμη δυο χρόνια.

Ένας παίκτης που ακούστηκε έντονα στο ρεπορτάζ των Πράσινων και αναμένεται εντός των ημερών να ανακοινωθεί είναι ο Μπεν Μπεντίλ, τον οποίο ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στο Περιστέρι.

Ο Γκανέζος ξεχώρισε την περσινή χρονιά με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων και αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας της, αφού κατάφερε να φτάσει μέχρι τους τελικούς της Basket League.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.672 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αποτελεί έναν παίκτη πολυεργαλείο, αθλητικό που μπορεί να παίξει τόσο στο “4” όσο και “5” και διαθέτει αρκετά καλό σουτ, το οποίο λείπει από τον Παναθηναϊκό και σε πολλές περιπτώσεις του στοίχισε, μέσα στη σεζόν.

Διαβάστε την… αποθέωση στον Μπεντίλ από ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλά με ένα κλικ εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.