ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παναθηναϊκός: Θα καθυστερήσει η μεταγραφή επιθετικού

Παναθηναϊκός: Ο Δώνης έχει ζητήσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για τον φορ και περιμένει να... πέσουν οι τιμές.

Παναθηναϊκός: Θα καθυστερήσει η μεταγραφή επιθετικού

Ο Παναθηναϊκός έχει θέσει τις μεταγραφικές του προτεραιότητες και ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Οι πράσινοι βρίσκονται σε επαφές για την άμεση απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός κεντρικού μέσου. Στη συνέχεια θα… φουλάρουν για τα υπόλοιπα «κενά».

Ήδη η υπόθεση του Γάλλου εξτρέμ Γιοάν Μολό βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ πάντα υπάρχει στο προσκήνιο ο Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ για μια θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Από ‘κει και πέρα, ο Δώνης θέλει έναν κεντρικό αμυντικό, έναν ακόμα μέσο (αμυντικό χαφ) και σίγουρα έναν επιθετικό. Η τελευταία μεταγραφή αναμένεται να καθυστερήσει.

Ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει στράικερ με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, με τον Παναθηναϊκό να διαθέτει ως 300.000 ευρώ για τον «εκλεκτό». Μέχρι πάντως να βρεθεί το πρόσωπο αυτό, πιθανώς και σε χαμηλότερη της πραγματικής αξίας τιμή λόγω της παρόδου του καλοκαιριού, ο Έλληνας τεχνικός θα δουλεύει το «9» με τους Μακέντα, Βέργο, Καμπετσή και Εμμανουηλίδη.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.568 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.