Ποδόσφαιρο

Κυριακίδης υπό προϋποθέσεις

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έλεγε "όχι" για τον Δημήτρη Κυριακίδη, εάν υπάρξει ανάγκη ενίσχυσης στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Αύγουστο έχοντας ολοκληρώσει με θετικό πρόσημο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, αλλά και καλωσορίσει ορισμένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του. Ωστόσο, υπάρχει και συνέχεια, τόσο στις φιλικές αναμετρήσεις, όσο και στις μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Γιώργος Δώνης θα ήθελε να έχει, το συντομότερο δυνατό, στη διάθεσή του έναν κεντρικό αμυντικό, έναν “κόφτη” αλλά και έναν φορ. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν… ειδήσεις και όσον αφορά τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Σε περίπτωση που οι “πράσινοι” θελήσουν να κάνουν κίνηση για την απόκτηση τερματοφύλακα, τότε θα “παίξει” το όνομα του 32χρονου παίκτη του Παναιτωλικού, Δημήτρη Κυριακίδη. Ο Κυριακίδης δεν υπολογίζεται από τον Παναιτωλικό, που μάλιστα του έχει δώσει άδεια για να βρει νέο σύλλογο.

Η περίπτωσή του έχει μπει στα υπόψιν των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να γίνει κρούση, εάν και μόνο εάν χρειαστεί να γίνει για γκολκίπερ. Κάτι που θα εξεταστεί σοβαρά εάν υπάρξουν εξελίξεις (πώληση Διούδη ή παραχώρηση Κότσαρη με τη μορφή δανεισμού) με έναν από τους δύο τερματοφύλακες που διαθέτει αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Exit mobile version