ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού: Η προτεραιότητα και οι σκέψεις Δώνη – Νταμπίζα

Η προτεραιότητα των Δώνη - Νταμπίζα, οι σκέψεις για μία ακόμη προσθήκη στα "φτερά" και τα δεδομένα για τα γκολπόστ.

Οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού: Η προτεραιότητα και οι σκέψεις Δώνη - Νταμπίζα

Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να κλείσει αρκετές υποθέσεις, όσον αφορά το ρόστερ του, καλωσορίζοντας στην ομάδα τους Κολοβό, Ζαχίντ, Νούνες, Μολό αλλά και τον Κόναν. Ωστόσο, όπως είναι ήδη γνωστό, υπάρχουν κι άλλες “εκκρεμότητες” που πρέπει να διευθετηθούν, ώστε να καλυφθούν κι άλλες “τρύπες” στο ρόστερ. Κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα, καθώς οι Δώνης και Νταμπίζας έχουν αποφασίσει για την επόμενη κίνηση που θα γίνει και θα αφορά την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ.

Αρχικά, στην πρώτη θέση της λίστας βρισκόταν η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αλλά οι καλές εμφανίσεις των πράσινων σέντερ μπακ στα φιλικά της Ολλανδίας, οδήγησαν τους Δώνη και Νταμπίζα στο να προσανατολιστούν σε άλλον στόχο: την ενίσχυση στα χαφ, με την απόκτηση ενός κόφτη. Το νέο πρόβλημα του Κουρμπέλη ανέδειξε την ανάγκη απόκτησης αμυντικού χαφ, καθώς πλην του 26χρονου κάπτεν, η θέση μπορεί να καλυφθεί από τον Χρήστο Δώνη και υπό προϋποθέσεις από τον Νούνες. Γι’ αυτό και η προσοχή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού έχει στραφεί από τα μπακ στα χαφ, με την υπόθεση του αμυντικού χαφ να αποτελεί προτεραιότητα.

Παράλληλα, υπάρχουν και σκέψεις για ακόμη μια προσθήκη στα εξτρέμ, δεδομένου ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί η υπόθεση Χατζηγιοβάνη, ενώ ο Εμμανουηλίδης “παίζει” να δοθεί δανεικός, ενώ έχει γίνει ήδη προεργασία και για τη θέση του τερματοφύλακα, όμως δίχως βιασύνη, καθώς το θέμα του “πορτιέρε” θα αναδειχθεί μόνο αν υπάρξει κάποια εξέλιξη που να αφορά τη δυάδα Διούδη – Κότσαρη (πώληση του ενός ή παραχώρηση του δευτέρου με τη μορφή δανεισμού) μέσα στον Αύγουστο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.