ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θετικό ντεμπούτο του Μολό στο 6-0 του Παναθηναϊκού επί του Κερατσινίου!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 6-0 στο φιλικό με το Κερατσίνι στο Κορωπί, με τον Γιοάν Μολό να μοιράζει μία ασίστ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε σήμερα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Κορωπί απέναντι στο Κερατσίνι. Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε όσους δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Γαλατά.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 80 λεπτό του αγώνα. Η φάση ξεκίνησε από τον Γιοάν Μόλο, ο οποίος πάσαρε στον Κουρμπέλη, αυτός έσκαψε για τον Θεοχάρη, ο οποίος με ανάποδη κεφαλιά έκανε το 1-0. Δώδεκα λεπτά αργότερα μετά συρτή σέντρα του Μολό, ο Καμπετσής έκανε με πλασέ από το ύψος του πέναλτι το 2-0. Στο 37΄ οι πράσινοι τριπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Θεοχάρης σούταρε, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Βέργος έκανε το 3-0. Αυτό ήταν και το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 59’ σημειώθηκε το 4-0 έπειτα από σέντρα του Εμμανουηλίδη από δεξιά και καρφωτή κεφαλιά του Κόναν. Στο 79’ ο Εμμανουηλίδης πάσαρε στην περιοχή στον Σέχου, αυτός γύρισε άμεσα στον Σερπέζη που με δυνατό σουτ πέτυχε το 5-0. Το τελικό 6-0 σημειώθηκε στο 87ο λεπτό από κοντινό πλασέ του Σερπέζη έπειτα από αδυναμία των αμυνομένων να απομακρύνουν τη μπάλα. Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού του Σέχου.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Χριστογεώργος (60’ Μπότσαρης), Αποστολάκης (46’ Βαγιαννίδης), Ζαγαρίτης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Κουρμπέλης (46’ Αλεξανδρόπουλος), Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος (46’ Σερπέζης), Μολό (60’ Σέχου), Καμπετσής (46’ Κόναν), Βέργος (46’ Εμμανουηλίδης).

Exit mobile version