ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Δίνει απάντηση ο Ρόντγουελ – Πιο πιθανό το “ναι”

Παναθηναϊκός: Οι "πράσινοι" έχουν κάνει την τελική τους πρόταση στον Τζακ Ρόντγουελ και περιμένουν την απάντηση του Άγγλου ποδοσφαιριστή - Αρκετές οι πιθανότητες να επιτευχθεί συμφωνία.

Παναθηναϊκός: Οι “πράσινοι” έχουν κάνει την τελική τους πρόταση στον Τζακ Ρόντγουελ και περιμένουν την απάντηση του Άγγλου ποδοσφαιριστή – Αρκετές οι πιθανότητες να επιτευχθεί συμφωνία.

Την τελική του κίνηση έκανε για τον Τζακ Ρόντγουελ ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έχουν καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στον 28χρονο Άγγλο ποδοσφαιριστή και περιμένουν την τελική του απάντηση.

Ο Ρόντγουελ επεξεργάζεται τη νέα προσφορά του Παναθηναϊκού (η οποία είναι και η τελική) και βάζει κατω όλα τα δεδομένα, έχοντας ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους εκπροσώπους του.

Πλέον, απομένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απάντηση του Ρόντγουελ. Απάντηση η οποία θα κρίνει και τον τρόπο με τον οποίον θα συνεχιστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του τριφυλλιού.

Σε περίπτωση που ο Ρόντγουελ πει το “ναι”, τότε οι πράσινοι δύσκολα θα κινηθούν για την απόκτηση στόπερ, διότι ο Άγγλος μπορεί να καλύψει και τη συγκεκριμένη θέση, εκτός από αυτή του αμυντικού χαφ.

Exit mobile version