Μπάσκετ

Επιστρέφει στις ΗΠΑ ο Αντετοκούνμπο – Οι τέσσερις προσθήκες για την προετοιμασία

Με τέσσερις βοηθητικούς ο Παναθηναϊκός στην προετοιμασία στο Πήλιο, επιστρέφει στις ΗΠΑ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει από σήμερα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Πορταριά, με το απουσιολόγιο του Αργύρη Πεδουλάκη να έχει αρκετά ονόματα, όπως εκείνα των Καλάθη, Παπαπέτρου και Παπαγιάννη που βρίσκονται στην Κίνα με την Εθνική, του τραυματία Αθηναίου αλλά και του Φριντέτ που έχει πάρει ειδική άδεια για… κουμπαριά στις ΗΠΑ και θα επιστρέψει αύριο στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην αποστολή της προετοιμασίας.

Οι ελλείψεις οδήγησαν το τεχνικό team του Παναθηναϊκού να φέρει ορισμένους παίκτες για να βοηθήσουν κατά το διάστημα της παραμονής στην Πορταριά. Στην αποστολή του τριφυλλιού ενσωματώθηκε ο Νίκος Περσίδης, που αγωνίστηκε πέρσι στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, άλλοτε παίκτης της πράσινης Ακαδημίας, αλλά και δύο παίκτες από την Εφήβων, οι Αναστάσης Κωστόπουλος και Μάριος Γιώτης.

Όσο για τον Άλεξ Αντετοκούνμπο. Ο νεαρός γκαρντ ολοκλήρωσε τις προπονήσεις του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ.

Exit mobile version