ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έχει… ανηφόρα μετά τη διακοπή

Η διακοπή και οι επόμενες πέντε αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στη Super League. Ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουν οι "πράσινοι".

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει καλή… είσοδο στο νέο πρωτάθλημα, μετρώντας μόλις έναν βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές. Κόντρα στη Λαμία, οι πράσινοι ήρθαν ισόπαλοι (1-1), σε ένα ματς όπου δεν φάνηκαν καθόλου απειλητικοί, ενώ το Σάββατο γνώρισαν βαριά ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με 3-1.

Οι εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά της προετοιμασίας αλλά και οι μεταγραφές έδιναν έναν “αέρα” αισιοδοξίας, ο οποίος όμως σταμάτησε να πνέει, καθώς στα δύο επίσημα ματς που έχει δώσει ως τώρα, το τριφύλλι έχει παρουσιάσει εικόνα κάτω του μετρίου.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να επέλθει ηρεμία και να αρχίσει η διαδικασία ανασύνταξης με στόχο να… αλλάξει ο διακόπτης από τα μέσα του μηνός, όταν και θα έχουμε ξανά πρωτάθλημα.

Ωστόσο, το κακό για τους πράσινους είναι ότι η επιστροφή στη δράση θα τους βρει με δύο απαιτητικά παιχνίδια, κόντρα στον Άρη (εκτός έδρας), με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (εντός έδρας) να ακολουθεί.

Συγκεκριμένα, μετά τη διακοπή, ο Παναθηναϊκός θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη (15/9), στη συνέχεια θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21/9), ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο (28/9).

Τέλος, στις 5/10, οι “πράσινοι” θα υποδεχθούν την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Παιχνίδι το οποίο θα ολοκληρώσει το σετ αναμετρήσεων μέχρι την επόμενη διακοπή για τις Εθνικές Ομάδες.

Exit mobile version