ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πιθανή η αλλαγή συστήματος

Οι σκέψεις του Γιώργου Δώνη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους “πράσινους”, οι οποίοι θέλουν να κάνουν το restart, έπειτα από τη φτωχή συγκομιδή στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με τον Γιώργο Δώνη να επεξεργάζεται όλες τις πιθανές παραμέτρους για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κόουτς του τριφυλλιού επεξεργάζεται ακόμη και την αλλαγή συστήματος στο παιχνίδι της Κυριακής, αφήνοντας προσωρινά το 4-3-3, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί τις περισσότερες φορές εώς τώρα, για το 4-2-3-1.

Όσο για τα πρόσωπα που αναμένεται να επιλεγούν, ο Γιάννης Μπουζούκης είναι φαβορί για να πάρει φανέλα βασικού, ενώ “παίζεται” του Χατζηγιοβάνη, ο οποίος εάν χρησιμοποιηθεί θα αφήσει στον πάγκο τον Κολοβό. Παράλληλα, τη θέση του τιμωρημένου Κουρμπέλη θα καλύψει ο Νούνες, με τον Κολοβέτσιο να τοποθετείται στο πλευρό του Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας.

Exit mobile version