ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: “Είναι ντροπή για τον Παναθηναϊκό και τους εαυτούς μας”

"Γκάζια" από τον Γιώργο Δώνη στους παίκτες, με αφορμή την εικόνα τους στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Δώνης:

Η βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη, ήρθε να προστεθεί σε μία αρνητική περίοδο, ακολουθώντας το αποτέλεσμα του ματς με τον ΟΦΗ αλλά και την ισοπαλία με τη Λαμία. Ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, μην έχοντας κάνει ακόμη νίκη, τοποθετημένος στην 11η θέση με μόλις έναν βαθμό. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι πράσινοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αλλάξουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την κατάσταση.

Και σε τέτοιες περιπτώσεις, έρχονται και τα… γκάζια, όπως έπραξε χθες, Τετάρτη, ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος μίλησε σε έντονο τόνο προς τους ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Έχω κι εγώ τις ευθύνες μου σαν προπονητής, αλλά δεν έχετε καμία σχέση με την προετοιμασία. Τότε ήμασταν ομάδα, τώρα όχι! Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτό που παρουσιάζετε. Άλλα λέμε στις προπονήσεις και άλλα κάνουμε. Είναι ντροπή, δεν σεβόμαστε τον σύλλογο. Αλλάξτε άμεσα την εικόνα αυτή.

Ο Περέα μπαίνει μέσα και παίζει με την ψυχή του. Δείχνει πώς πρέπει να παίζει όποιος φορά αυτή τη φανέλα», ανέφερε περιμένοντας την αντίδρασή τους από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.877 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.