ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζητείται αντίδραση, χρειάζεται πάθος και ψυχή!

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάστηκε για ένα ντέρμπι αιωνίων με τις χειρότερες δυνατές "συνθήκες". Ωστόσο η φύση ενός τέτοιου ματς, επιβάλλει μαχητικότητα, πάθος και ψυχή από τους "πράσινους. Στοιχεία που χρειάζονται για να γίνει το απαραίτητο restart.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε από “στραβή” αφετηρία στο νέο πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” έφτασαν, παραμονές του πρώτου ντέρμπι αιωνίων της σεζόν (20:30, NovaSports) να μετρούν δύο βαριές ήττες (από ΟΦΗ και Άρη) και μία ισοπαλία. Η ως τώρα συγκομιδή είναι τραγική, με μόλις έναν βαθμό σε τρεις αγωνιστικές, ενώ η ψυχολογία δεν είναι με το μέρος των πρασίνων.

Ωστόσο, ματς σαν το σημερινό ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Δεν είναι… απλά παιχνίδια της Κυριακής. Είναι ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο αιώνιους αντιπάλους. Εκεί όπου η πρόσφατη φόρμα και τα όσα συνέβησαν δεν έχουν τόση σημασία, όσο το πάθος και η θέληση για τη νίκη. Αυτά τα στοιχεία καλείται να δείξει σήμερα η ομάδα του Γιώργου Δώνη, για πρώτη φορά μέσα στη νέα σεζόν. Να φανερώσει ξανά πράγματα που είδαμε στην προετοιμασία και… χάθηκαν στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Δεν είναι η ευκολότερη αποστολή το να γίνει restart μέσω ενός ντέρμπι, αλλά εάν συμβεί, τότε οι “πράσινοι” θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ανάσες ηρεμίας και παράλληλα να “ζεστάνουν” ξανά τον κόσμο τους, που έχει απογοητευτεί απ’ όσα είδε τον τελευταίο μήνα.

Exit mobile version