ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέος Γενικός Διευθυντής στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός !

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι ο Βασίλης Παρθενόπουλος θα είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής.

Νέος Γενικός Διευθυντής στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός !

Ο Βασίλης Παρθενόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«O Βασίλης Παρθενόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έχοντας διατελέσει Εντεταλμένος Σύμβουλος σε εμπορικά θέματα της ΚΑΕ μέχρι πρότινος.

Τόσο η πολυετής εμπειρία του σε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις, όσο και η ενεργή ενασχόλησή του με το χώρο του αθλητισμού, θα συμβάλλουν καθοριστικά στο σχεδιασμό και υλοποίηση της στρατηγικής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και στην περαιτέρω δυναμική της ανάπτυξη.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 47.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κος Παρθενόπουλος έχει διαγράψει μια άκρως επιτυχημένη πορεία, έχοντας διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari Greece & Cyprus, Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Εμπορικός Διευθυντής της CΥCLON Hellas S.A., καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μεγάλων εταιρειών του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς».

Για τη νέα του θέση ο Βασίλης Παρθενόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα ανανεώνεται η σχέση μου με το Σύλλογο από μια νέα θέση ευθύνης. Η τιμή είναι μεγάλη, όπως και η ευθύνη αν αναλογιστεί κανείς την ιστορία της ομάδας και τις μεγάλες επιτυχίες της σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Από την πλευρά μου θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεχιστεί αυτή η επιτυχημένη πορεία της ΚΑΕ, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, στο άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.