ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες από Μολό (Pic)

Ο Γιοάν Μολό έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Instagram, το οποίο μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους.

Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες από Μολό (Pic)

Ο Μολό έγραψε χαρακτηριστικά:

«Είμαι περαστικός από αυτή τη ζωή. Η οικογένειά μου θα είναι πάντα υπερήφανη για εμένα, αφού ποτέ δεν τα παρατάω. Θα μου κάνουν κακό, θα ζήσω στιγμές δυστυχίας, θα «χωνέψω» το μίσος και την κακία, θα κλάψω μες την ησυχία, αλλά θα παραμείνω όρθιος, θα συνεχίσω να μάχομαι, αφού οι πράξεις κι οι αποφάσεις μου είναι πιο σημαντικές από εμένα.

Πολλές φορές εκνευρίζομαι γιατί θέλω να τα πηγαίνω καλύτερα, γιατί επιθυμώ το καλύτερο δυνατό για την οικογένειά μου. Ο πλούτος μου δεν είναι να κερδίσω περισσότερα χρήματα. Στόχος στη ζωή μου είναι να μοιράζω χαμόγελα στους αγαπημένους ανθρώπους μου, να τους δείχνω με τον τρόπο μου πως κάνω πράξη τα όνειρά τους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.753 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα χάνω, αύριο κερδίζω, αλλά πάντα θα είμαι ένας στρατιώτης στην υπηρεσία του Θεού. Η οικογένειά μου είναι ο λόγος που ζω, αυτή με ωθεί να υπερβαίνω τα όριά μου, να αντιμετωπίζω τους φόβους μου, να είμαι ο άνθρωπος που έχει τις αξίες που μου μετέδωσε, ο δικός σας Γιοάν»

Δείτε την ανάρτηση:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.