ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: «Ο Χατζηγιοβάνης θα ξεκινούσε σήμερα είτε με Νταμπίζα είτε χωρίς»

Ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε ότι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα ξεκινούσε βασικός σήμερα ακόμα και αν ο Νίκος Νταμπίζας ήταν ακόμη στον Παναθηναϊκό. Τι είπε για τον πρώην πράσινο τεχνικό διευθυντή.

Δώνης: «Ο Χατζηγιοβάνης θα ξεκινούσε σήμερα είτε με Νταμπίζα είτε χωρίς»

Ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε ότι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα ξεκινούσε βασικός σήμερα ακόμα και αν ο Νίκος Νταμπίζας ήταν ακόμη στον Παναθηναϊκό. Τι είπε για τον πρώην πράσινο τεχνικό διευθυντή.

Για το αν ήταν η πιο γεμάτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Πάντα παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Ανασταλτικά ήμασταν καλύτεροι με τον Ολυμπιακό. Σαν συνολική εικόνα και όλη την εβδομάδα, θυμίσαμε την ομάδα της προετοιμασίας. Είχαμε καλό τέμπο, αυτοπεποίθηση και όλοι ήθελαν την μπάλα στα πόδια τους. Κάναμε το καλύτερό μας ημίχρονο. Δεν είχαμε πίεση στο δεύτερο. Είχαμε σοβαρό θέμα με τον Κουρμπέλη που είχε παίξει δύο ενενηντάλεπτα, αλλά και με τους πιτσιρικάδες που όταν γυρνούν από τις εθνικές ομάδες, δεν γυρίζουν στο ίδιο επίπεδο στη φυσική κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά δεν δεχθήκαμε πίεση».

Για το αν ο Χατζηγιοβάνης θα έπαιζε αν δεν αποχωρούσε ο Νίκος Νταμπίζας: «Ο Νίκος Νταμπίζας δούλεψε πολύ σκληρά. Το γεγονός ότι η διοίκηση πήρε αυτή την απόφαση είναι κάτι άλλο. Η συνεργασία μας με βοήθησε σε πολλά πράγματα. Ο Νίκος βρήκε μπροστά στην πιο δύσκολη στιγμή του συλλόγου και προσπάθησε να βάλει  κάποια πράγματα σε μια σειρά. Ο Τάσος θα ξεκινούσε σήμερα, είτε με τον Νταμπίζα είτε όχι. Θα σας πω τώρα που τέλειωσε η υπόθεση, τι λάθος έκανε σε όλη αυτή την περίοδο. Του έλεγα αν η πρόθεσή σου ήταν να μείνεις, πρέπει να το δηλώσεις, όπως έγινε με τον Μπουζούκη. Έκανε κάποια λάθη, όπως κάναμε κι εμείς σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έπρεπε να τραβήξει αυτή η υπόθεση τόσο πολύ. Οι “κομμένοι” έχουν λήξει από την ομάδα, μην το συγχέετε με τον Νταμπίζα». 

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.955 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν το πλάνο μπορεί να μείνει συμπαγές χωρίς τεχνικό διευθυντή: «Εγώ είμαι προπονητής. Στην ομάδα υπάρχουν και διοικητικές θέσεις. Στο 90% έχω δουλέψει με τεχνικό διευθυντή. Υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να τρέξουν μέσα στην εβδομάδα και για την Ακαδημία και για τις ανανεώσεις. Όλα αυτά τα θέματα, αν δεν υπάρχει το δικό μου ΟΚ, δεν θα προχωρούν».

Για το αν ήταν παρακινδυνευμένο ότι ο Παναθηναϊκός οπισθοχώρησε πολύ στα τελευταία λεπτά: «Ήταν πολύ παρακινδυνευμένη η οπισθοχώρησή μας, αλλά δεν είχα τέτοια πρόθεση. Σήμερα επαναφέραμε τη φιλοσοφία μας. Αυτό οφείλεται νομίζω στη δική μας κούραση και συγκεκριμένων παικτών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...