ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποκάλυψη: «Αυτό είναι το πρώτο ραντεβού του Πιτίνο στην Αθήνα – Πάει στο ΟΑΚΑ με Βαλένθια»

Ο Δημήτρης Κοντός αναφέρθηκε στο επικείμενο ραντεβού που έχει ο Ρικ Πιτίνο επί αθηναϊκού εδάφους.

Αποκάλυψη: «Αυτό είναι το πρώτο ραντεβού του Πιτίνο στην Αθήνα - Πάει στο ΟΑΚΑ με Βαλένθια»

Ο Ρικ Πιτίνο φτάνει στην Αθήνα και αυτό που αποτελεί… κοινό μυστικό τις τελευταίες μέρες ήρθε η ώρα να γίνει πράξη.

Ο Αμερικανός θρύλος του μπάσκετ αναμένεται να συναντηθεί με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής ομάδας.

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Κοντός, μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ ανέφερε.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Πιτίνο έρχεται μάλλον την Πέμπτη στην Αθήνα και θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Τον ιντριγκάρει πολύ η προοπτική να αναλάβει την Εθνική γιατί αγαπά την Ελλάδα και το οικονομικό δεν τον απασχολεί. Αν αναλάβει θα είναι πολύ μεγάλη κίνηση και μπορεί να έρθει πιο εύκολα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό».

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Πιτίνο να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Βαλένθια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.