ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ

Ο υπέροχος Γκίας Ζαχίντ

Ο Γκίας Ζαχίντ ήρθε στον Παναθηναϊκό για να τον αλλάξει μεσοεπιθετικά και όσο περισσότερο προσαρμόζεται, τόσο περισσότερο κάνει τη διαφορά.

Ο υπέροχος Γκίας Ζαχίντ

Ήταν ο παίκτης για τον οποίο ο Γιώργος Δώνης επέμεινε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Στις διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό του, ο Παναθηναϊκός έπαιξε παιχνίδι τακτικής και… υπομονής. Με απώτερο σκοπό να αποκτήσει τον Γκίας Ζαχίντ και να τον προσθέσει στο οπλοστάσιό του.

Τα πρώτα παιχνίδια του Νορβηγού τον έφεραν περισσότερο σε μια διαδικασία προσαρμογής στο νέο περιβάλλον. Δεν έβγαζε στο γήπεδο αυτά που περίμεναν όλοι, έδειχνε όμως πως όταν θα βρει τα πατήματά του θα μπορέσει να κάνει και τη διαφορά. Φαίνεται από… χιλιόμετρα από ποια ποδοσφαιρική πάστα είναι φτιαγμένος.

Το λάθος που έκανε στο ματς με τον Άρη αποδείχτηκε η τελευταία άσχημη στιγμή του Ζαχίντ. Ένας κακός υπολογισμός, μια λάθος πάσα. Έτυχε να γίνει μέσα στην περιοχή της ομάδας του. Τον… στιγμάτισε. Ο Δώνης και οι συνεργάτες του όμως, γνωρίζοντας καλά την ψυχοσύνθεσή του, στάθηκαν δίπλα του. Τον στήριξαν, του μίλησαν, τον… περίμεναν. Και πλέον ο Ζαχίντ είναι ο απόλυτος ηγέτης του Παναθηναϊκού μέσα στο γήπεδο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γκολ νίκης απέναντι στον Πανιώνιο. Γκολ απέναντι στη Λάρισα με καταπληκτική εμφάνιση. Γκολ και απέναντι στον ΠΑΟΚ, με το υπέροχο σκάψιμο της μπάλας πάνω από τον Ζίφκοβιτς που απλοποίησε τα πράγματα μπροστά στην κενή εστία.

Τρία γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο. Και πληθωρική παρουσία στη μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού. Κάθε… κατεβασιά περνάει από τα δικά του πόδια. Κάθε καλή ενέργεια ξεκινάει απ’ αυτόν. Ένα δεκάρι… παλιάς κοπής, που έχει όλο το πακέτο να παρασύρει στον δικό του ρυθμό όλη την ομάδα. Βρίσκει καλές συνεργασίες με Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη, παίζει κάθετο ποδόσφαιρο, πατάει στην περιοχή, απειλεί, σκοράρει.

Ο Γκίας Ζαχίντ αποδεικνύει τον τελευταίο 1,5 μήνα ότι είναι ένας υπέροχος ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.