ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Βόβορας για Πεδουλάκη: «Ο μέντορας μου»

Ο Γιώργος Βόβορας αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Αργύρη Πεδουλάκη.

Βόβορας για Πεδουλάκη: «Ο μέντορας μου»

Αναλυτικά όσα είπε ο Βόβορας στη συνέντευξη Τύπου:

«Μετά από δύο ματς που χάσαμε στον πόντο, αλλά και τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα με τον κόουτς Πεδουλάκη, ξέραμε ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Έπρεπε να δούμε το ματς αυτό σαν αντίδραση και για 40 λεπτά να παίξουμε επιθετικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Με φουλ ενέργεια. Και το κάναμε. Ήταν μια καλή προπόνηση για το ματς με την Ζαλγκίρις. Να μπορέσει να αλλάξει η νοοτροπία μας και η σκέψη μας μετά από δύο συνεχόμενες ήττες»

«Είχαμε βάλει σαν βασική προτεραιότητα τα παιδιά που έπαιξαν στο ματς της Πέμπτης να είναι στα 15 λεπτά η συμμετοχή τους και το καταφέραμε. Τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο έπρεπε να κρατήσουν ψηλά το επίπεδο της ενέργειας. Αυτός ήταν ο στόχος μας και σε μεγάλο βαθμό τον πετύχαμε».

Για τη δική του κατάσταση αλλά και τα συναισθήματα που επηρεάζουν την ομάδα: «Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους. Και για εμένα προσωπικά. Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι ο μέντοράς μου. Η σχέση μας είναι ανθρώπινη. Είναι εκείνος που με έμαθε εκτός από το να βλέπω το μπάσκετ να το σκέφτομαι κιόλας. Την Παρασκευή το απόγευμα περάσαμε μια δύσκολη στιγμή. Συγκινησιακά φορτισμένη, με την ομιλία του κόουτς. Αυτό το ματς θα μας βοηθήσει να φύγει αυτή η φόρτιση. Στην Ευρωλίγκα, σε μια τόσο δύσκολη διοργάνωση, πρέπει να αφήσουμε τα συναισθήματα κατά μέρους. Με την Άλμπα δεν έγινε αυτό και επηρέασε το παιχνίδι μας. Αυτό το είπαμε. Να μην παίξουμε με τόσο έντονα διαγράμματα στα συναισθήματά μας».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.371 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κατάσταση του Τζίμερ Φριντέτ: «Ο Τζίμερ θα μπει να προπονηθεί με την ομάδα αύριο και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή για το Κάουνας και το ματς με την Ζαλγκίρις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...