Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος για Θύρα 13 και Βαρδινογιάννη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στο instagram για τη Θύρα 13 και την αποχώρηση Βαρδινογιάννη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στο instagram για τη Θύρα 13 και την αποχώρηση Βαρδινογιάννη.

Σε αυτό το σημείο, βέβαια, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το ερώτημα του οπαδού της ομάδας προς τον DPG είναι διατυπωμένο λάθος. Ο οπαδός ρώτησε: “Ηταν λάθος που η Θύρα 13 έδιωξε τον Βαρδινογιάννη;”. Φυσικά, καμία Θύρα 13 δεν έδιωξε την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Η οικογένεια αποχώρησε, αφού ανέλαβε πρώτα ο Τζίγκερ τα ηνία μετά τον πολυμετοχικό. Στη συνέχεια, πάρκαρε τις μετοχές του και ανέλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος. Φυσικά, και οι οργανωμένοι ήταν κατά του Βαρδινογιάννη και των πρακτικών του, όμως, δεν ήταν αυτοί που… τον έδιωξαν από το τριφύλλι.

Ο Γιαννακόπουλος απάντησε: “Η μέχρι τώρα πορεία αυτό δείχνει”, αναφερόμενος, φυσικά, στο τι ακολούθησε για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό τα επόμενα χρόνια και στην απαξίωση του τριφυλλιού.

Παράλληλα, ο DPG αποθέωσε τον Φραγκίσκο Αλβέρτη («θα μπορούσα να τον βλέπω για πάντα»), ανέφερε πως στις πρώτες ημέρες του στη ΚΑΕ έψαχνε την διάδοχη κατάσταση, αφού δεν ήθελε να αναλάβει, ενώ τόνισε πως το μεγαλύτερο λάθος του ήταν η πρόσληψη του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Exit mobile version