ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαστημικός Παναθηναϊκός, ισοπέδωσε τον Ηρακλή με ρεκόρ τριπόντων!

Ο Παναθηναϊκός πετούσε φωτιές στην επίθεση, έκανε ρεκόρ τριπόντων στην ιστορία του (21) και με εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησε 130-81 τον γηραιό στο ΟΑΚΑ!

Διαστημικός Παναθηναϊκός, ισοπέδωσε τον Ηρακλή με ρεκόρ τριπόντων!

Ο Παναθηναϊκός με… πατημένο το γκάζι από τα δύο διπλά της διαβολοβδομάδας έκανε το 8 στα 8 στη Basket League και συνέχισε ακάθεκτος τη νικηφόρα πορεία του. Οι πράσινοι πλέον πηγαίνουν με τους καλύτερους οιωνούς στην εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Μπασκόνια.

Το ματς

Το τριφύλλι μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 5-2. Ο Ηρακλής απάντησε και μείωσε σε 7-6. Από το σημείο αυτό και μετά το τριφύλλι ξέφυγε στο σκορ. Μ΄έναν Φριντέτ από άλλο… πλανήτη προηγήθηκε με 21-7 μόλις 5 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρώτο δεκαλέπτο προηγούμενος με 34-15 και έβαλε τις βάσεις για μία μεγάλη σε έκταση νίκη. Αξιοσημείωτη η παρουσία του Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος είχε ήδη 14 πόντους.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.605 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα πρώτα περίπου 2:30 λεπτά οι πράσινοι δεν έβρισκαν σκορ ενώ ο Ηρακλής πέτυχε μόλις δύο πόντους και απλά έριξε τη διαφορά στους 17 πόντους ( 34-17). Στο σημείο εκείνο οι πράσινοι πάτησαν ξανά γκάζι. Με 7-0 σερί η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 24 με πόντους, με εύστοχο τρίποντο του Ιωάννη Παπαπέτρου. Τέσσερα λεπτά πριν από το ημίχρονο ο Παναθηναϊκός με κάρφωμα του Ουάιλι το σκορ πήγε στο 50-25.

Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον  Παναθηναϊκό να προηγείται με 64-36.

Από εκεί που σταμάτησε στο πρώτο μέρος συνέχισε ο Τζίμερ Φριντέτ. Τα δικά του καλάθια έφεραν τη διαφορά πάνω από τους 30 πόντους, δημιουργώντας double score (72-36, 23′). Τα τρίποντα των Ζάρα και Χάνλαν μάζεψαν τη διαφορά για τον Ηρακλή (80-45, 25′). Ο Παναθηναϊκός όμως δεν ξέφυγε από το πλάνο του, κρατώντας τον έλεγχο με τον Καλάθη (86-48, 27′). Το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε το «τριφύλλι» να σταματάει στους 95 πόντους, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, έχοντας προβάδισμα της τάξεως των 43 πόντων (85-52).

Από το 31ο λεπτό οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα έφτασαν τους 100 πόντους, με τον Μήτογλου να φέρνει την ομάδα του στο +45 (100-55). Η διαφορά έφτασε και τους 50 πόντους, με τον Παππά να «συνδέεται» με το καλάθι του Ηρακλή (105-55, 33′). Το υπόλοιπο του αγώνα ήταν τυπική διαδικασία, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να σταματάει το κοντέρ στους 130 πόντους και να παίρνει μια από τις πιο εμφατικές νίκες της σεζόν.</

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.