ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίστροφη μέτρηση, πλέον, για Μολό

Αντίστροφη μέτρηση, πλέον, για Μολό

Αντίστροφη μέτρηση, πλέον, για Μολό

Γράψαμε πριν από λίγες μέρες πως τόσο ο Γιοάν Μολό, όσο και ο Ούφε Μπεκ, έχουν πλέον ελάχιστες ευκαιρίες για να αλλάξουν την εις βάρος τους κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Και πως και για τους δύο η άμμος στην κλεψύδρα αδειάζει.

Μετά τις σημερινές εξελίξεις, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μοιάζει πλέον με το ένα πόδι εκτός Παναθηναϊκού. Ο Δώνης δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, προτιμώντας τον Μπεκ αντί αυτού. Στέλνοντας του ξεκάθαρο μήνυμα πως πια δε θα βρίσκεται καν στα πλάνα της αποστολής, αν δεν αλλάξει εικόνα.

Έχει τον χρόνο; Δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Ο Μολό έχει… χαραμίσει τις ευκαιρίες που έχει πάρει, δείχνει πως δεν μπορεί να βοηθήσει και όποτε είναι στο γήπεδο, ο Παναθηναϊκός μοιάζει να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο.

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αποκλεισμός του από την αποστολή είναι ακόμα μια απόδειξη πως ο Γάλλος θα αποχαιρετίσει τον Παναθηναϊκό τον ερχόμενο Ιανουάριο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.