ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Ανουάρ: Ο χαφ που ήθελε όσο τίποτε άλλο ο Παναθηναϊκός

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για το πρώτο εξαιρετικό δείγμα του Ανουάρ με την πράσινη φανέλα και αναλύει τη συνέχεια στο τριφύλλι.

Ανουάρ: Ο χαφ που ήθελε όσο τίποτε άλλο ο Παναθηναϊκός

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για το πρώτο εξαιρετικό δείγμα του Ανουάρ με την πράσινη φανέλα και αναλύει τη συνέχεια στο τριφύλλι. Για τη νίκη επί της Ξάνθης και την εξαιρετική συνολικά εμφάνιση του Παναθηναϊκού τα έχετε διαβάσει όλα στο panathinaikos24.gr. Τόσο ο Τάσος Νικολογιάννης, όσο και ο Νικόλας Βασιλαράς μέσω της προσωπικής του αρθρογραφίας ανέλυσαν την απόδοση του “τριφυλλιού” και στάθηκαν στη σημαντικότητα του αποτελέσματος, ενώ ο Βασίλης Μοιρώτσος αναφέρθηκε στην κλάση και την ποιότητα του Ζαχίντ, που ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του χθεσινού αγώνα.

Η επικράτηση αυτή σε συνδυασμό με την εμφάνιση που ήταν σοβαρή και μια από τις καλύτερες της φετινής περιόδου, δείχνει αρκετά για την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Μια ομάδα η οποία βρίσκεται σε περίοδο φόρμας, με αυτοπεποίθηση στα ύψη και την ψυχολογία ανεβασμένη. Τα δυο τελευταία φαίνονται από την παραμικρή κίνηση των ποδοσφαιριστών. Από τη σιγουριά που έχουν, από τον τρόπο με τον οποίο μπαίνουν στις φάσεις, αλλά ακόμη κι απ’ αυτόν με τον οποίο πανηγυρίζουν. Ο Παναθηναϊκός είναι καλά και αυτό είναι ό, τι καλύτερο ενόψει της δύσκολης συνέχεια που έρχεται, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Σημείο αναφοράς στο χθεσινό ματς, εκτός των άλλων, ήταν ο Ανουάρ Τουχαμί. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “τριφυλλιού” που από την πρώτη του συμμετοχή, έδειξε αρκετές αρετές και ήταν, πιθανότατα, ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Ο… μικρός Ζέκα ήταν εξαιρετικός σε όλα του. Κάλυπτε χώρους, έτρεχε ακατάπαυστα, δεν έκανε λάθη, μοίραζε σωστά την μπάλα, έδινε κατευθύνσεις, ανασταλτικά ήταν άριστος, απείλησε με ένα εξαιρετικό μονοκόματο σουτ τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έδειξε με το “καλημέρα” ότι μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα.

Ο Ανουάρ είναι ο χαφ που έλειπε από τον Παναθηναϊκό και που οι “πράσινοι” έψαχναν από το καλοκαίρι. Ενας ποδοσφαιριστής που θα αφήσει τα… πνευμόνια του στο γήπεδο, που θα μπει δυνατά στις φάσεις, που δε θα κρυφτεί, που θα… σκιστεί για την ομάδα. Ενας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ αυτά των Κουρμπέλη και Δώνη. Με ταχύτητα, αντοχή, πάθος, δύναμη και μπόλικη ενέργεια.

Υ.Γ: Στο ματς με τον Ατρόμητο, ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί. Σαφώς και το γεγονός ότι η αναμέτρηση διεξάγεται καθημερινή (Τετάρτη) δεν είναι και εύκολο για τους φιλάθλους, αλλά η ομάδα χρειάζεται τώρα τη στήριξη. Το τριφύλλι βρίσκεται στη ανοδική πορεία, μπορεί να συνεχίσει το σερί νικών και η παρουσία των οπαδών στο ΟΑΚΑ, θα δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση στους ποδοσφαιριστές να τα καταφέρουν. Πρέπει να υπενθυμίσουμε οτι στο εν λόγω παιχνίδι, οι φίλαθλοι που είχαν δώσει το “παρών” στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχουν δωρεάν εισιτήριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ