ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: «Παλεύουμε για καλύτερη θέση – δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες»»

Για την αναμέτρηση κόντρα στη Βαλένθια και το πόσο μετράει να φύγουν νικητές την Παρασκευή το βράδυ από το γήπεδο, μίλησε ο Ρικ Πιτίνο μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης.

Πιτίνο: «Παλεύουμε για καλύτερη θέση - δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες»»

Για την αναμέτρηση κόντρα στη Βαλένθια και το πόσο μετράει να φύγουν νικητές την Παρασκευή το βράδυ από το γήπεδο, μίλησε ο Ρικ Πιτίνο μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης.

Ο Αμερικανός προπονητής των «πρασίνων», αναφέρθηκε στη βαθμολογική θέση που έχει το «τριφύλλι», ξεκαθάρισε πως περιθώρια για ήττες δεν υπάρχουν και τόνισε πως το παράδειγμα του Παπαγιάννη πρέπει να το ακολουθήσουν και άλλες παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι μέχρι εδώ. Ήταν δύσκολο να φτάσουμε, αλλά τα καταφέραμε και ήρθαμε για προπόνηση. Το πιο σημαντικό είναι να ξεκουραστούμε, γιατί είμαστε 8-9 ώρες στο πόδι, σε ένα μικρό αεροπλάνο. Πρέπει να ξεκουραστούμε».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι πρέπει να αλλάξει εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός: «Παίζουμε καλά εκτός έδρας φέτος. Πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρυσι, στο ίδιο σημείο της ζωής. Πρέπει να καταλάβουμε τα κλειδιά του αγώνα και στην επίθεση και στην άμυνα. Όλα τα εκτός έδρας ματς είναι δύσκολα, όμως θα είμαστε έτοιμοι». 

Για το πόσο μετρούν για το «τριφύλλι» τα εκτός έδρας παιχνίδια σε Βαλένθια και Βελιγράδι: «Είναι δύο κρίσιμα ματς. Προσπαθούμε να πάρουμε την 3η ή την 4η θέση, άρα δεν έχουμε περιθώριο πολλών ηττών. Πρέπει να πάρουμε τα ματς και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Ο Παπαγιάννης έχει βελτιωθεί, έχει πάει το παιχνίδι του σε άλλο επίπεδο και αυτό θέλουμε να κάνουν και μερικοί ακόμα παίκτες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.