ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δεν πάει All Star Game ο Πιτίνο – Φεύγει για τις ΗΠΑ

Σοβαρός οικογενειακός λόγος αναγκάζει τον Ρικ Πιτίνο να μεταβεί στην πατρίδα του.

Δεν πάει All Star Game ο Πιτίνο - Φεύγει για τις ΗΠΑ

Χωρίς τον Ρικ Πιτίνο θα πραγματοποιηθεί το All Star Game, παρόλο που ο Αμερικανός hall of famer ήταν πρώτος στην ψηφοφορία του κοινού.

Ο λόγος που δεν θα παραστεί στην ετήσια γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, είναι ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα που τον αναγκάζει να ταξιδέψει για λίγες ημέρες στις ΗΠΑ.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ηφαίστου.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.562 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η Οργανωτική Επιτροπή του 24ου EKO All Star Game ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στις ομάδες του Κεντρικού Αγώνα Team Calathes – Team Maciulis, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (9/2, 17:00) στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια»:

* Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ηφαίστου Λήμνου θα αντικαταστήσει τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Μετά την αντικατάσταση του Πιτίνο και σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού για τους προπονητές, την Team Calathes θα καθοδηγήσουν οι Ηλίας Παπαθεοδώρου της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ηφαίστου Λήμνου και την Team Maciulis οι Μάκης Γιατράς του Προμηθέα, Βαγγέλης Ζιάγκος του Ρεθύμνου Cretan Kings.

Ο Βασίλης Καββαδάς του Ηρακλή παίρνει την θέση του τραυματία Παναγιώτη Βασιλόπουλου του Περιστερίου Winmasters στην Team Calathes».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.