ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: «Δεν με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ – είμαστε Έλληνες και θέλουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Έλληνα θεωρεί τον εαυτό του ο Ρικ Πιτίνο κατά την βράβευσή του από τον ΣΕΠΚ για την κατάκτηση του περσινού νταμπλ με τον Παναθηναϊκό.

Πιτίνο: «Δεν με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ - είμαστε Έλληνες και θέλουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Αμερικανός τεχνικός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδας βραβεύτηκε από τον ΣΕΠΚ για την κατάκτηση του περσινού νταμπλ και μίλησε για το επίπεδο των Ελλήνων προπονητών, αλλά και το κεφάλαιο της «γαλανόλευκης» στο προολυμπιακό τουρνουά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη βράβευσή του:

«Σε ό,τι αφορά την απονομή των βραβείων, εδώ το κάνετε διαφορετικά και καλύτερα σε σχέση με τις ΗΠΑ. Μιλώντας αρχικά για την όμορφη κοπέλα που μας δίνει τα βραβεία (γέλια)!

Αναφέραμε νωρίτερα ότι πηγαίνουμε στην Αμερική για επιμορφωτικά σεμινάρια… Σε εμένα συνέβη το αντίθετο, ήλθα στην Ελλάδα για να μάθω. Κάνει καλό να ταξιδεύουμε και να μαθαίνουμε πράγματα… Έχω κοουτσάρει απέναντι σε προπονητές θρύλους όπως ο Φιλ Τζάκσον, ο Πατ Ράιλι και ο Μάικ Σιζέφσκι όμως αυτοί οι προπονητές δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους προπονητές στην Ελλάδα. 

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή. Όλοι έχουμε το ίδιο βασικό συστατικό. Έχουμε πάθος, είμαστε πεινασμένοι για το μπάσκετ! Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει καταφέρει πάρα πολλά στη ζωή του. Είναι τιμή μου που είμαι εδώ μαζί σας.

Σας εύχομαι υγεία, χαρές και επιτυχίες… 

Δεν με ενδιαφέρει αν είστε Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ, δεν μπλέκομαι σε αυτά. Όταν κοουτσάρω την Εθνική, είμαστε όλοι Έλληνες και θέλουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.