ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζαχίντ: «Με πάθος και πίστη να ανατρέψουμε το ματς και να προκριθούμε»

Το βλέμμα στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ έστρεψε ο Γκίας Ζαχίντ.

Ζαχίντ: «Με πάθος και πίστη να ανατρέψουμε το ματς και να προκριθούμε»

Ο ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» μιλώντας στη Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και εξέφρασε την πεποίθησή του, πως το «τριφύλλι» θα παρουσιαστεί με περισσότερο πάθος ώστε να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να φτάσει στην πρόκριση με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Γκίας είχατε 68% κατοχή μπάλας στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά δεν καταφέρατε να σκοράρετε. Τι έφταιξε κατά η γνώμη σου;

«Είχαμε τη μπάλα πολλή ώρα στα πόδια μας, αλλά δε δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Είχαμε κάποιες, αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό. Ήταν δύσκολο παιχνίδι αλλά με τέτοιο ποσοστό κατοχής μπάλας έπρεπε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες φάσεις και ίσως να είχαμε βάλει και κάποια γκολ.

Δε δουλέψαμε με τον κατάλληλο τρόπο για να το πετύχουμε αυτό. Οπότε τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι της Τετάρτης καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για αυτό το ματς ώστε να καταφέρουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.494 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα χαρακτήριζες το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ως έναν “τελικό”;

«Ναι, κατά κάποιο τρόπο είναι τελικός. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, καθώς μετά το ματς είτε θα συνεχίζουμε στο κύπελλο είτε θα είμαστε έξω. Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να πιστέψουμε και να παίξουμε όπως ξέρουμε να παίζουμε, να προσπαθήσουμε να βέλουμε δυο-τρία γκολ. 

Θα είναι δύσκολο, αλλά το κάναμε ήδη πριν μια εβδομάδα και μπορούμε να το κάνουμε ξανά. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα σωστά. Πρέπει να παίξουμε με πάθος και να παλέψουμε σε κάθε μονομαχία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.