ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο ο Ξενόπουλος

Την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα πρωταθλήματος αναμένεται να πάρει στο ματς με το Βόλο ο νεαρός Βασίλης Ξενόπουλος.

Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο ο Ξενόπουλος

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε αγώνα πρωταθλήματος, θα κάνει απόψε στο ΟΑΚΑ ο τερματοφύλακας Βασίλης Ξενόπουλος. Ο 22χρονος κίπερ τα τελευταία χρόνια στο ρόστερ των «πρασίνων» βρίσκεται πίσω από τους Διούδη και Κότσαρη, αλλά σήμερα θα πάρει την ευκαιρία του από τον Γιώργο Δώνη.

Ο προπονητής της ομάδας, όπως έχει προαναγγείλει θα δώσει φανέλα βασικού σε νεαρούς παίκτες και ένας απ’ αυτούς είναι και ο Ξενόπουλος, καθώς θέλει να τον ανταμείψει για τη δουλειά που κάνει καθημερινά στις προπονήσεις της ομάδας στο «Γ. Καλαφάτης».

Έτσι ο Ξενόπουλος θα είναι αυτός που θα κάτσει σήμερα κάτω από τα δοκάρια του «τριφυλλιού» στο ματς με αντίπαλο το Θεσσαλικό σύλλογο. Υπενθυμίζουμε πως αρκετές φορές τη φετινή σεζόν, ο Ξενόπουλος είχε βρεθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού ως 2ος τερματοφύλακας πίσω από τον βασικό και αναντικατάστατο Σωκράτη Διούδη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.