ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Όταν ο Γιούρκας «συστήθηκε» στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον! (Vid)

Σαν σήμερα στις 7 Μαρτίου του 2001, ο 19χρονος τότε Γιούρκας Σεϊταρίδης, θα απαντήσει στο περίφημο ερώτημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, «Who is Giourkas?»!

Όταν ο Γιούρκας «συστήθηκε» στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον! (Vid)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ΟΑΚΑ, στις 7/3/01, για την 5η αγωνιστική της 2ης φάσης των ομίλων του Champions League, σε ένα ματς άνευ διακυβεύματος, αφού οι «πράσινοι» είχαν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Μοιραία λοιπόν, η κουβέντα επικεντρώθηκε χάρις στον Σερ Άλεξ, ο οποίος ερωτηθείς στη συνέντευξη Τύπου την προηγούμενη μέρα για τον πιτσιρικά που θα έπαιζε στη δεξιά πλευρά των «πράσινων», απάντησε και εκείνος με ερώτηση… «Who is Giourkas?», αναφώνησε ο Σκωτσέζος τεχνικός, με τον Γιούρκα να του… απαντά το επόμενο βράδυ με μια απίστευτη γκολάρα!

Για όσους δε θυμούνται, ο Σεϊταρίδης στο 24΄του αγώνα και αφού μοίρασε σακούλες… στον Σιλβέστρ, ο Γάλλος τον έριξε κάτω με μια κλοτσιά αφού αδυνατούσε να τον κόψει. Ο Καραγκούνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Ντουάϊτ Γιορκ έδιωξε με το κεφάλι, η μπάλα έφτασε στο πεδίο του Γιούρκα, εκείνος στόπαρε και αμέσως εκτέλεσε νικώντας τον Φαμπιάν Μπαρτέζ, «γράφοντας» το 1-0.

ÓÅÉÔÁÑÉÄÇÓ ÊÁÑÁÃÊÏÕÍÇÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÌÁÍÔÓÅÓÔÅÑ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2000)

Παναθηναϊκός (Αποστολάκης): Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Ολιβάρες, Χένρικσεν, Γκούμας, Φύσσας, Μπασινάς (85′ Φλίπσεν), Καραγκούνης, Μπόατενγκ, Βλάοβιτς (59′ Γκαλέτο), Λυμπερόπουλος (66′ Βαζέχα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Μπαρτέζ, Γκάρι Νέβιλ, Σταμ, Μπράουν, Σιλβέστρ (64′ Τσάντγουικ), Φιλ Νέβιλ (78′ Σέριγχαμ), Σκόουλς, Ρόι Κιν, Μπέκαμ, Άντι Κόουλ (78′ Σόλσκιερ), Γιορκ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE