VOLLEY LEAGUE

Ο Ράπτης γίνεται… ταύρος όταν βλέπει τα κόκκινα!

Ο Αλέξανδρος Ράπτης για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι στο «Μελίνα Μερκούρη» είναι o απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης του «τριφυλλιού» επί του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι στο Ρέντη, φεύγει με τη νίκη. Οι πράσινοι με τον αέρα της κατάκτησης του «League Cup», έφτασαν σε μία εύκολη επικράτηση επί των «ερυθρόλευκων» με 3-1 σετ.

Γι΄ άλλο ένα ματς τα παιδιά του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έδειξαν στον Ολυμπιακό ότι τα πράγματα από δω και πέρα θα είναι διαφορετικά. Τους έκαναν να καταλάβουν ότι η κατάκτηση του «League Cup» δεν θα είναι μία απλή παρένθεση.

Φυσικά δεν γίνεται να μην σταθούμε γι΄ άλλο ένα ντέρμπι στον Αλέξανδρο Ράπτη. Ο νεαρός ακραίος για δεύτερο συναπτό παιχνίδι στο «Μελίνα Μερκούρη» είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Συγκεκριμένα, πέρα από τον νικητήριο πόντο ο νεαρός ακραίος πέτυχε άλλους 16 με 12/24 επ., 3 άσσους, 2 μπλοκ, 12% υπ. – 6% άριστες.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο ματς του League Cup. Ο νεαρός φαίνεται ότι κάθε φορά που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό γίνεται… ταύρος!

Exit mobile version