ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Ρεκόρ θανάτων στις ΗΠΑ – 345 μέσα σε ένα 24ωρο

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων φτάνει τα 1.475 - 18.000 κρούσματα μέσα σε 24 ώρες.

Κορωνοϊός: Ρεκόρ θανάτων στις ΗΠΑ - 345 μέσα σε ένα 24ωρο

H πανδημία του νέου κορωνοϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε 345 ανθρώπους στις ΗΠΑ, τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με τον απολογισμό που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς, ένα ρεκόρ, το οποίο ανεβάζει το σύνολο των θανάτων στη χώρα από τη νόσο Covid-19 σε 1.475.

Οι ΗΠΑ, που είναι πρώτες στον κόσμο σε αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων (97.028), κατέγραψαν σε μία ημέρα σχεδόν 18.000 νέα κρούσματα.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας φοβάται ότι η χώρα (και οι σχεδόν 330 εκατομμύρια κάτοικοί της) θα αποτελέσει το επόμενο επίκεντρο της πανδημίας.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 67.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι περισσότεροι νεκροί έχουν καταγραφεί στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, το επίκεντρο της επιδημίας εντός των ΗΠΑ. Ο κυβερνήτης της Άντριου Κουόμο προβλέπει τα κρούσματα να κορυφωθούν σε περίπου 21 ημέρες, δηλαδή γύρω στις 17 Απριλίου.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...