ΜΠΑΣΚΕΤ

«5,5 εκατ. για τρία χρόνια στον Καλάθη από τη Μπαρτσελόνα» (Pic)

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Μπαρτσελόνα επανήλθε και πραγματοποίησε νέα πρόταση στον Νικ Καλάθη για τρία χρόνια με απολαβές 5,5 εκατ. ευρώ.

Το πιο καυτό όνομα στη μεταγραφική αγορά αποτελεί ο Νικ Καλάθης καθώς με τα νέα δεδομένα είναι πολύ δύσκολο να μείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

Προ ημερών σαν είχαμε αποκαλύψει πως ο ομογενής γκαρντ έχει στα χέρια του πρόταση από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, η οποία ήταν για συμβόλαιο διετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές 1,8 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο ο παίκτης επιθυμούσε τριετές συμβόλαιο, καθώς μετά τις σεζόν που έχει πραγματοποιήσει με τον Παναθηναϊκό, θεωρεί πως έχει φτάσει η στιγμή για να κερδίσει το τελευταίο καλό οικονομικά συμβόλαιο της καριέρας του.

Με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Eurohoops.net», η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως επανήλθε με νέα προς τον παίκτη με απολαβές 5,5 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια. Ωστόσο τα πάντα θα κριθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με τον παίκτη και τον Παναθηναϊκό να αποφασίζουν αν θα κινηθούν μαζί ή αν θα πορευτούν χωριστά τα επόμενα χρόνια.

Exit mobile version