ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η φήμη για Μποντίρογκα

Μέσα στα δεκάδες σενάρια για την επόμενη μέρα στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού, υπήρξε χθες και η φήμη για πρόταση στον Ντέγιαν Μποντίρογκα προκειμένου να αναλάβει τη θέση του GM.

Η φήμη για Μποντίρογκα

Ακόμα ένα… σενάριο έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες για τον Παναθηναϊκό.

Τη στιγμή που από την ΚΑΕ τηρούν χαμηλούς τόνους και βγάζουν μια αμηχανία για τις εξελίξεις με τις αποχωρήσεις Αλβέρτη και Παπαδόπουλου, έρχονται φήμες που… ελέγχονται πάντως για την εγκυρότητά τους.

Μία απ’ αυτές θέλει τον Ντέγιαν Μποντίρογκα να είναι στις επιλογές της διοίκησης για τη θέση του GM του συλλόγου. Ένας άνθρωπος που έχει ταυτιστεί με τον Παναθηναϊκό και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις του κόσμου.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.667 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σενάριο που έρχεται λίγες μέρες μετά την πληροφορία για πρόταση στον Διαμαντίδη να αναλάβει την προεδρία.

Από την ΚΑΕ δεν σχολιάζουν το παραμικρό και μένει να δούμε τι απ’ όλα ισχύει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.